HL7 på Vitalis, utbildningar samt årsmöte

Hej alla HL7 Sverige-medlemmar!

Utbildningar

Vi i styrelsen vill bara informera er om att information och anmälan till de nya HL7-utbildningarna nu finns uppe på hemsidan. Det är, som tidigare nämnts, två olika utbildningar som kommer hållas nu under våren.

Medlemmar har som alltid ett rabatterat pris och har man möjlighet att medverka vid båda kurstillfällena så får man ytterligare rabatt.

Vitalis 26 april

Vårt program för Vitalis 2017 är nu även klart och vi är oerhört glada över att även detta år kunna presentera en internationell gäst av rang, Russell Leftwich, MD, som sitter i HL7 Internationals styrelse.

  • Vitaliseventet går av stapeln Onsdagen den 26 april kl 13.00-15.00 och Russell kommer då prata om HL7s historia, ”SMART on FHIR” vad det är och dess nyttor samt om ”Clinicians on FHIR” för att belysa och berätta om hur kliniker kan bidra till HL7 FHIR och vilken nytta de kan få.
  • Från klockan 15:00 bjuder vi in till mingel med lättare förtäring. Kom och ”kunskapa” med styrelsen och andra medlemmar! Berätta för oss vad ni vill att vi ska göra för er som medlemmar. Vi hoppas på en trevlig stund med er.
  • Precis som tidigare år erbjuder vi även detta år ett konferenspass per medlemsorganisation. Detta innebär att ni kan anmäla en deltagare till Vitalis (fulla program) genom oss och vi står för den kostnaden.

OBS! Motprestation för detta konferenspass är att en (eller flera) från medlemmens företag deltar på föreläsning samt mingel med styrelsen annars debiteras konferenspasset. Anmäl dig här

Årsmöte

Sist men inte minst vill vi även passa på att informera er om att årsmötet detta år kommer genomföras i Stockholm den 21/4 13:00-15:30.
Ni som tänker närvara på plats är även välkomna att äta en gemensam lunch innan mötet, 11:30-13:00.

  • Mötet kommer hållas i Stockholms läns landstings lokaler på Magnus Ladulåsgatan 63a, gatuplan, konferensrum ”Södra Bantorget”.
  • Anmäl ditt deltagande om lunch till elisabeth.wehlander@gmail.com

 

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.